MALİYECİLER FORUM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

MALİYECİLER FORUM

maliyecilerin ve dostların forum safyasına hoş geldiniz.

AnasayfaGiriş yapKayıt OlKapıLatest imagesArama

........................!!!!!!!!!!!!!...........................???????

4 posters
YazarMesaj
hanzade

hanzade

........................!!!!!!!!!!!!!...........................??????? Empty
MesajKonu: ........................!!!!!!!!!!!!!...........................???????   ........................!!!!!!!!!!!!!...........................??????? EmptyPerş. Eyl. 24, 2009 2:40 pm

Bu gün ne yana baksam,kendimden bir parça gördüm,ne çok kırılmışım meğer...!

slm saygıdeğer dostlar.....

Umarım hepiniz iyisinizdir, evet tam da konu başlığında olduğu gibi, " bu gün ne yana baksam kendimden bir parça gördüm, ne çok kırılmışım meğer....! " Sevgili dostlar, bu yere düşen parçalara bakarken sizlere de rastladım, sizlerden de parçalar vardı, çok üzüldüm inanın, hadi bakalım toparlanma zamanımız geldi de geçiyor bile,yere düşen parçalarımızı toplayalım birlik olalım, tek vücud halinde hareket edelim,şu üçgünlük dünyada neyi paylaşamıyoruz, affedici olalım ,ALLAH(c.c) o kadar affedici ki, biz kullarını ne yaparsak yapalım affediyor da, biz kim oluyoruz da biribirimizi affedemiyoruz,yazıklar olsun bize , yeryüzünde hiç bi şey baki değil, bedenimiz bile bizim değil emanet bize kalmıyacak ki, O halde...!!! hepinizi birlik beraberliğe davet ediyorum,geçmişi silelim tertemiz bir sayfa açıp geleceğe bakalım .Ben inanıyorum herşey çok daha güzel olacak, aynı ilk günlerimizde ki gibi ,hepimiz çok özledik değilmi o güzel günleri ....... hepinize en içten sevgilerimi sunuyor sizleri kucaklıyorum....beni ararsanız eğer, çok yakında, gerçekten layık olduğumuz,sevginin,saygının. hoşgörünün, dostluğun bulunacağı, yepyeni bir mekanda sizleri bekliyor olacağım. SİZİ SEVİYORUM...

Türkan
Eva Bella

MesajKonu: Geri: ........................!!!!!!!!!!!!!...........................???????   ........................!!!!!!!!!!!!!...........................??????? EmptyPerş. Eyl. 24, 2009 7:38 pm

Ellerine sağlık , yüreğine sağlık, duygularını o kadar güzel ifade etmişsin ki... I love you
üzerine söylenecek laf kalmamış...
Birbirimize paylaşacak o kadar çok şey varken Crying or Very sad
niye bu hırs, bu kırgınlık,
Hepsi geçecek bu bir sınav, hayat bir sınav, Arrow sürekli devam eden

Bizde seni seviyoruz, her şey gönlüne göre olacaktır ben inanıyorum sunny

En son Eva Bella tarafından Perş. Eyl. 24, 2009 9:06 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
aztek31

aztek31

MesajKonu: Geri: ........................!!!!!!!!!!!!!...........................???????   ........................!!!!!!!!!!!!!...........................??????? EmptyPerş. Eyl. 24, 2009 8:15 pm

evet gönlüne,yüreğine sağlık duygularını çok güzel ifadeetmişsin.... sunny
Admin
Admin
Admin

MesajKonu: Geri: ........................!!!!!!!!!!!!!...........................???????   ........................!!!!!!!!!!!!!...........................??????? EmptyPerş. Eyl. 24, 2009 8:59 pm

Selam.hanzade yazıların sanki yüreğinden akmış safyaya düşmüş birer çiğ tanesi gibi sanki.Bu yürek bunu nasıl kaldırır tanrım.Kendimi bi tuhaf hissediyorum ancak bukadar anlatılır duygular.Şair edasıyla yazılmış güzel bir ifade tarzı.Kutlarım arkadaşım.Yazılarınızın devamını diler saygı ve sevgilerimi sunarım.Her kalemden böyle şairene kelimeler dökülmez zannedersem.İyi forumlar arkadaş.Slm.
http://www.dilaranur.tr.gg
hanzade

hanzade

MesajKonu: Geri: ........................!!!!!!!!!!!!!...........................???????   ........................!!!!!!!!!!!!!...........................??????? EmptyPerş. Eyl. 24, 2009 9:09 pm

TEŞEKKÜR EDERİM GÜZEL YORUMLARINIZ İÇİN . İNANIN DAHA DUYGULARIMIN BİNDE BİRİ BİLE DEĞİL YAZIYA DÖKTÜKLERİM. GALİBA ÇOK DUYGUSALIM BEN YA ALLAH KAHRETSİN BU DA BENİM ÖZELLİĞİM İŞDE AĞLAYANLA AĞLAR HATTA AĞLAMASA DA BEN YİNE AĞLARIM. DÜŞÜNÜN İSTİKLAL MARŞI DİNLEKEN GÖZ YAŞLARIM KENDİLİĞİNDEN AKIYORSA DUYGUSALLIĞIMIN DERECESİNİ.!!!!!!. NEYSE YİNE GÖZLERİM DOLDU....!!!! HEPİNİZİ SEVİYORUM SEVGİYLE KALIN.....
aztek31

aztek31

MesajKonu: Geri: ........................!!!!!!!!!!!!!...........................???????   ........................!!!!!!!!!!!!!...........................??????? EmptyPerş. Eyl. 24, 2009 9:21 pm

DUYGUSAL YAZILARINIZIN DEVAMINI BEKLİYORUZ....ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER....... sunny ... drunken ... bom ... Sad .... Smile ... Very Happy .... Laughing ... lol!
aztek31

aztek31

MesajKonu: Geri: ........................!!!!!!!!!!!!!...........................???????   ........................!!!!!!!!!!!!!...........................??????? EmptySalı Eyl. 29, 2009 8:00 pm

SENİN GÜNLÜĞEDE SELAM BUGÜN DE GECEYİ GÜZELLEŞTİRDİK İNŞALLAH....

........................!!!!!!!!!!!!!...........................???????
1 sayfadaki 1 sayfası