Bu gün ne yana baksam,kendimden bir parça gördüm,ne çok kırılmışım meğer...!
slm saygıdeğer dostlar.....
Umarım hepiniz iyisinizdir, evet tam da konu başlığında olduğu gibi, " bu gün ne yana baksam kendimden bir parça gördüm, ne çok kırılmışım meğer....! " Sevgili dostlar, bu yere düşen parçalara bakarken sizlere de rastladım, sizlerden de parçalar vardı, çok üzüldüm inanın, hadi bakalım toparlanma zamanımız geldi de geçiyor bile,yere düşen parçalarımızı toplayalım birlik olalım, tek vücud halinde hareket edelim,şu üçgünlük dünyada neyi paylaşamıyoruz, affedici olalım ,ALLAH(c.c) o kadar affedici ki, biz kullarını ne yaparsak yapalım affediyor da, biz kim oluyoruz da biribirimizi affedemiyoruz,yazıklar olsun bize , yeryüzünde hiç bi şey baki değil, bedenimiz bile bizim değil emanet bize kalmıyacak ki, O halde...!!! hepinizi birlik beraberliğe davet ediyorum,geçmişi silelim tertemiz bir sayfa açıp geleceğe bakalım .Ben inanıyorum herşey çok daha güzel olacak, aynı ilk günlerimizde ki gibi ,hepimiz çok özledik değilmi o güzel günleri ....... hepinize en içten sevgilerimi sunuyor sizleri kucaklıyorum....beni ararsanız eğer, çok yakında, gerçekten layık olduğumuz,sevginin,saygının. hoşgörünün, dostluğun bulunacağı, yepyeni bir mekanda sizleri bekliyor olacağım. SİZİ SEVİYORUM...
Türkan